A Taste of Sky (film + nagesprek)

De Deense food activist Claus Meyer komt ons vergezellen tijdens de voorstelling van zijn film โ€˜๐—” ๐—ง๐—ฎ๐˜€๐˜๐—ฒ ๐—ผ๐—ณ ๐—ฆ๐—ธ๐˜†โ€™.
De documentaire gaat over culinair entrepreneur en Noma-oprichter Meyer, die in Bolivia ‘Gustu’ heeft geopend. Een baanbrekende kookschool en gastronomisch restaurant voor lokale kansarme jongeren. ๐Ÿ‡ง๐Ÿ‡ด
Samen met hem, Wim Lybaert, Jens Mouton (Boer Bas) en Pieter Lonneville (Atelier Tรชte Pressรฉe) kijken we naar de film. ๐Ÿฅ—๐ŸŒฅ
Erna volgt een nagesprek over themaโ€™s als gastronomie, korte keten, lokale producten en sociaal engagement.

๐Ÿ ๐—ฆ๐˜๐—ฎ๐—ฟ๐˜ ๐—ณ๐—ถ๐—น๐—บ | 20u
๐ŸŽค ๐—ฆ๐˜๐—ฎ๐—ฟ๐˜ ๐—ฝ๐—ฎ๐—ป๐—ฒ๐—น๐—ด๐—ฒ๐˜€๐—ฝ๐—ฟ๐—ฒ๐—ธ | 21u35 (Engels gesproken)
๐Ÿ“ ๐—Ÿ๐—ผ๐—ฐ๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ฒ | Het Entrepot, Binnenweg 4, 8000 Brugge
๐ŸŽซ Tickets (gratis maar reserveren)
๐ŸŒ https://bit.ly/ATasteOfSky-Nagesprek
Deze activiteit maakt deel uit van de culinaire happening ‘A Taste of Food’, een samenwerking van Brugs Food Lab, De Republiek, Het Entrepot, Brugge Plus, Kookeet, MOOOV en Food Wave. Deze partners brengen op de site van Het Entrepot een culinaire ontdekkingsreis met een focus op duurzame voeding, gastronomie en sociaal engagement.

Met steun van de Vlaamse Overheid

Gerelateerd

Close
Close
Close
Close
Close
Close
Close
Close
Close
Close
Close
Close
Close