• #post

DORPTALK: Alpha-Oumar Diallo

Gepubliceerd op 06.01.22

"Bij DORP hebben we allemaal hetzelfde doel: een prachtige zomer voor iedereen"

Alpha-Oumar Diallo is bouwkundig tekenaar, amateurfotograaf, grafisch vormgever en lid van het storytellingcollectief Club Magie. Sinds enkele maanden is hij ook Dorpeling. Deze zomer wil hij op de DORP-site een expo met zijn foto’s opstellen. Hij vertelt ons wat hij verwacht van DORP.

Alpha: “Ik wil graag mijn grootste passie, fotografie, verder verdiepen en zien waartoe het leidt. DORP lijkt mij d√© plek om dat in volle vrijheid uit te zoeken. Ik ben benieuwd wat ik hieruit zal leren en hoe ik mezelf ga verrassen in wat ik kan realiseren.”

‚Äú Los van mijn eigen project wil ik mijn steentje bijdragen aan een platform dat kansen geeft aan getalenteerde mensen ‚Äě

- Alpha

Wat is je engagement binnen DORP?

Alpha: “Ik heb mij in het artistieke team gevestigd om te helpen met de projecten van andere Dorpelingen. Wie zelf iets artistieks wil doen kan ons altijd een voorstel doen. Zo wil ik ook een eigen expo presenteren op DORP, met mijn fotografie. Los van mijn eigen project wil ik gewoon deel uitmaken van een prachtig team dat getalenteerde Brugse jongeren kansen en een platform biedt.”

Wat is DORP volgens jou?

Alpha: “Ik zie DORP als een evenement georganiseerd door een boeiende en gevarieerde groep mensen. Iedereen heeft zijn eigen idee√ęn en draagt bij op zijn eigen manier, maar uiteindelijk werken we samen naar √©√©n doel: een prachtige zomer voor iedereen. Ik ben volledig overtuigd dat we daarin zullen slagen! DORP is ook de gelegenheid om nieuwe mensen te leren kennen en elkaars werk te leren appreci√ęren. Let‚Äôs do this!‚ÄĚ

Tekst: Nina Tack

ZIN OM NET ALS ALPHA MEE TE STAPPEN IN DORP?

Zin om mee te helpen organiseren, bouwen, communiceren, … of gewoon nieuwe mensen leren kennen. Het kan allemaal. Stuur ons een berichtje en we nodigen je graag uit.

Naar onze Instagrampagina

Gerelateerd

Close
Close
Close
Close
Close
Close
Close
Close
Close
Close
Close
Close
Close