• #post

DORPTALK 🟥 MARJOLEIN VELLEMAN

Gepubliceerd op 30 maart 2022

"Vorig jaar was DORP al the place to be in Brugge. Dit jaar wordt het nóg beter."

Na een geslaagde eerste editie van DORP, zijn we op zoek naar nieuw volk en nieuwe ideeën om deze zomer opnieuw te knallen. Marjolein ging vorig jaar al aan de slag bij ons aan de bar. Dit jaar wil ze zich graag nog meer engageren in de interne werking. Marjolein is van plan om volgend jaar te beginnen aan haar opleiding Journalistiek, dus wil ze zich graag meer verdiepen in het luikje communicatie.

 

Wat wil jij doen op Dorp?

 Marjolein: Vorig jaar heb ik niet zo veel gedaan, ik wist ook niet goed wat ik ervan kon verwachten omdat het de eerste keer was. Uiteindelijk heb ik vooral aan de bar geholpen. Ik heb ook een open air dub georganiseerd. Toen hadden we een sound system op de site gezet. Het was wel jammer dat we niet mochten dansen door de coronamaatregelen. Mijn vrienden wilden wel graag dansen, maar ik moest er continu op wijzen dat dat niet mocht. Hopelijk kan ik dat dit jaar opnieuw doen, dan kunnen we wel dansen.

Ik wil dit jaar graag meewerken met creatieve projecten. Iets cureren zou me wel leuk lijken. Ik wil ook mijn schrijftalent meer ontwikkelen. Daarvoor zit ik gelukkig op de juiste plaats in het communicatieteam. En uiteraard zal ik weer meehelpen bij de bar.

 

Wat verwacht je van Dorp?

Marjolein: Het gaat nog groter zijn dan vorige keer. Vorig jaar was het al de place-to-be in de zomer, maar dit jaar wordt het nóg beter. Op Dorp is er altijd iets te doen en er is keigoede muziek. We hopen erop om dit jaar nog grotere namen te kunnen laten optreden. 

Wat is Dorp volgens jou? 

Marjolein: Dorp is volgens mij een creatieve vrijhaven voor iedereen waar je jezelf kan zijn. Het is een plek om samen te komen met goeie sfeer om van elkaar en van de zon te genieten. Het is een zomerbar met muziek, kunst en massa’s bier. Meer moet je niet hebben in het leven.
Deze editie wordt nog groter, beter en gekker. Ik zie het echt als een twee maand durend festival. Er is altijd iets te doen. Je kan bijvoorbeeld altijd het Entrepot binnenlopen en er zal wel een expo zijn.

Dorp draait om nieuwe kansen nemen, nieuwe mensen leren kennen en nieuwe ervaringen opdoen.

TEKST: Nohad El Hadoui

 

Zin om net als Marjolein mee te stappen in Dorp?

Zin om mee te helpen organiseren, bouwen, communiceren, … of gewoon nieuwe mensen leren kennen. Het kan allemaal. Stuur ons een berichtje en we nodigen je graag uit.

Link naar onze instagrampagina

Gerelateerd

Close
Close
Close
Close
Close
Close
Close
Close
Close
Close
Close
Close
Close