• #post

LIVESTREAM: Wie wint de Prijs Jonge Makers?

Gepubliceerd op 29 januari 2021

Eline Bremeesch, Marie Vandewiele en Lissy Vermeulen maken kans op een begeleidindstraject en een geldprijs.

Handmade in Brugge en TURBO reiken voor de tweede keer de Prijs Jonge Makers uit aan een jonge beloftevolle maker met passie en ambitie! De stimuleringsprijs scherpt de skills van de jonge ambachtelijke makers aan door hen te coachen op het vlak van ondernemen én ambachten. De winnaar krijgt een begeleidingstraject op maat en een geldprijs (€ 500).

​Uit alle inzendingen selecteerde de jury volgende drie genomineerden: Eline Bremeesch, Marie Vandewiele en Lissy Vermeulen.

Op donderdag 4 februari stellen we tijdens een livestream de drie genomineerden voor en maken we meteen ook bekend wie in de voetsporen treedt van Mathilde Vandenbussche, de laureaat van de eerste editie.

Of beter nog… De drie genomineerden stellen zichzelf voor aan de hand van een pitch waarin ze vertellen wie ze zijn en wat ze doen. Wie de jury het meest kan overtuigen, mag zichzelf na afloop de winnaar noemen!

Gastheer van de avond is MNM-radiodj Robin Keyaert, live-muziek is er van onze huisband-voor-een-avond Ventilateur. Burgemeester Dirk De fauw zorgt voor een introductie. Verder mag je ook een terugblik verwachten op de editie van 2019 en een gesprek met Peter De Blieck (PL/NK), die de geldprijs schenkt. Na de pitches van de genomineerden en de beraadslaging van de jury, krijgt de winnaar de prijs uit handen van schepen Pablo Annys.

Bekijk de livestream

Op 4 februari om 20u kan je prijsuitrijking live volgen via het Facebookevent van De Republiek, Turbo en Handmade in Brugge. Zet je alvast op geïnteresseerd zodat je het niet mist.

Naar het Facebookevent

Gerelateerd

Close
Close
Close
Close
Close
Close
Close
Close
Close
Close
Close
Close
Close