• #post

REWIND ⏯️ FORWARD: CATO CREVITS

Gepubliceerd op 3 januari 2022

Een jaaroverzicht over en door Brugse jongeren die 2021 mee gekleurd hebben. "In 2021 kreeg mijn leven een nieuwe wending. Zowel creatief als persoonlijk."

Cato Crevits is een fotografe, grafisch vormgever en communicatiefreak die in het begin van 2021 begon met een stage bij Het Entrepot. Wat volgde is een klassiek gevalletje van ‘alle kansen grijpen die er te grijpen vallen’. Ze werd radiomaker bij Villa Bota, plooide zich dubbel voor DORP en engageerde zich voor Het Lab.

Cato: “Ik was in 2020 op zoek naar een nieuwe wending in mijn leven. Ik voelde dat een stage bij Het Entrepot de perfecte manier was op nieuwe paden te bewandelen. Eerst en vooral om mezelf te leren kennen als persoon, maar ook als fotograaf/stagiaire/communicatieverantwoordelijke/grafisch vormgever. Ik heb mezelf helemaal kunnen (her)ontdekken. Heel veel dank aan alle mensen die hierbij betrokken zijn, want zonder hen kon ik die stappen vooruit nooit zetten.”

Wat was je persoonlijk hoogtepunt in dat jaar?

Cato: “DORP. Dat was een unieke ervaring. Die zomer zal ik nooit vergeten. Ik heb nieuwe mensen leren kennen, gefotografeerd, het design gedaan, de communicatie getrokken, en me vooral heel hard geamuseerd.”

“ Ik ben eigenlijk keigoed bezig. Dat verlies ik al eens uit het oog „

- Cato Crevits

Wat neem je graag mee naar 2022?

Cato: “De grote goesting die ik heb in veel lopende en nieuwe projecten. Om er toch eentje uit te pikken: de donkere kamer die ik opstartte met Het Lab.”

Wat laat je liever achter je?

Cato: “Mijn twijfelachtige zelf die iedere keer opnieuw zichzelf afvraagt of ik het wel goed doe. Want ik ben eigenlijk keigoed bezig. Dat verlies ik al eens uit het oog.”

Wat waren de grootste culturele ontdekkingen?

Cato: “Muziek: Sylvie Kreusch, straffe madam met een topplaat. Film: Dune, ongeziene beelden — precies een droomwereld. Mode: Paule Josephe, fantastische project waarin 2 vrouwen aan de slag gaan om vintage kledingstukken te hervormen in unieke one-of-a-kind stukken.”

De soundtrack van 2021 volgens Cato Crevits

Gerelateerd

Close
Close
Close
Close
Close
Close
Close
Close
Close
Close
Close
Close
Close