7𝒆 𝑺𝒆𝒂𝒔𝒐𝒏 𝑬𝒅𝒊𝒕𝒊𝒐𝒏! by RadioShow Kelvin

Ontdek de opwinding van de 7𝒆 𝑺𝒆𝒂𝒔𝒐𝒏 𝑬𝒅𝒊𝒕𝒊𝒐𝒏!
RadioShow Kelvin presenteert de gloednieuwe Season Edition, live vanuit de gezellige bar van Villa Bota. Begin je dag in stijl met de heerlijke aroma’s van vers gezette koffie en ovenverse koffiekoeken, terwijl je meegeniet van boeiende gesprekken en bruisende muziek.

🎤 𝑾𝒂𝒓𝒆 𝑾𝒆𝒔𝒕-𝑽𝒍𝒂𝒂𝒏𝒅𝒆𝒓𝒆𝒏 𝒆𝒆𝒏 𝒆𝒊, 𝑮𝒆𝒍𝒖𝒘𝒆 𝒘𝒂𝒓𝒆 𝒅𝒆 𝒅𝒐𝒓𝒓𝒆.
Aftrap met Nico Blontrock (ex Radio2), die ons meeneemt op een betoverende reis door de betoverende stad Brugge. Terug van weggeweest, duiken we opnieuw in de charmes van Brugge. Sluit gezellig aan in de bar en laat je onderdompelen!

🎸 Ontmoet onze speciale gasten: 𝑪𝒍𝒂𝒓𝒌𝒔𝒗𝒊𝒍𝒍𝒆 𝑺𝒕𝒂𝒕𝒊𝒐𝒏 – Patrick & Stan. De enige tussenstop op Villa Bota voor bluesliefhebbers. Stap aan boord van hun muzikale trein en verken een kleurrijk landschap vol bluesklanken. Ontdek klassiekers en nieuwe artiesten, terwijl Stan & Patrick je meenemen in de wereld van blues. Een onmisbare ervaring!

🎶 Live muziek van de 𝕾𝖚𝖌𝖆𝖗 𝕮𝖆𝖓𝖊 𝕮𝖔𝖒𝖇𝖔. Deze 4-koppige band neemt je mee terug naar de gouden jaren met een heerlijke mix van Western Swing, jump blues & jazz. Zet je schrap om te dansen op de klanken van de jaren 1930 en maak je zondag nog specialer met 𝕾𝖚𝖌𝖆𝖗 𝕮𝖆𝖓𝖊 𝕮𝖔𝖒𝖇𝖔!

📍 𝗟𝗼𝗰𝗮𝘁𝗶𝗲: Bar Villa Bota, Park 8, 8000 Brugge
⏰ Bar geopend 𝘃𝗮𝗻𝗮𝗳 𝟴:𝟯𝟬 𝘂𝘂𝗿 voor iedereen!

Wil je verzekerd zijn van een plekje tijdens de uitzending?
Reserveer dan snel je tafel via 𝗿𝗮𝗱𝗶𝗼𝘀𝗵𝗼𝘄.𝗸𝗲𝗹𝘃𝗶𝗻@𝗴𝗺𝗮𝗶𝗹.𝗰𝗼𝗺.
Wees er snel bij, plaatsen zijn beperkt!

🌐 Meer info online op 𝘄𝘄𝘄.𝘃𝗶𝗹𝗹𝗮𝗯𝗼𝘁𝗮.𝗯𝗲

Mis deze onvergetelijke zondagochtend niet. Allen welkom in Villa Bota, waar passie voor muziek en gezelligheid samenkomen! 🎶🎉

Interesse?

Ontvang de laatste updates via het FB event

7𝒆 𝑺𝒆𝒂𝒔𝒐𝒏 𝑬𝒅𝒊𝒕𝒊𝒐𝒏! by RadioShow Kelvin

Gerelateerd

Close
Close
Close
Close
Close
Close
Close
Close
Close
Close
Close
Close
Close