Anything Can Happen: Live schaaksessie met Linden Pu

  • Sit back, relax & see the master at work
  • Een groep schakers neemt het op tegen Brugse schaakleraar Linden Pu
  • Neem deel aan de ‘puzzelrace’ en moedig je favoriete speler aan
Enkele weken geleden was Linden Pu te gast bij onze buren van Jeugdhuis Comma, om het te hebben over zijn passie voor schaken. Dat was de theorie. Nu volgt de praktijk. In deze ACH-sessie zal hij live schaken. Alles zal te volgen zijn via live coverage vanuit de zelfgemaakte studio van JH Comma.
De centrale vraag in deze sessie: maakt een team van niet onaardige schakers kans tegen een clubspeler als ze hun krachten bundelen? The hivemind versus the mastermind.
Dit is de uitgelezen kans voor schaakliefhebbers om bij te leren. Tijdens de partijen en nadien analyseren we de zetten samen met Linden.
Wil je trouwens de handschoen opnemen tegen Linden? Maak een Lichess-account aan en doe mee met onze puzzelrace.
Voor deze ACH werken we samen met onze lieve buren van Jeugdhuis Comma. We zenden uit vanuit hun zelfgemaakte studio.
=============================
➤ ‘Anything Can Happen’ is de noemer van een reeks workshops, inspiratiesessies of andere initiatieven door en voor (creatieve) jongeren. Voorlopig via Zoom, maar hopelijk ook snel in real life.
We geven the stage aan iemand die iets wil tonen of uitleggen. Zowel voor wie het woord neemt als wie meevolgt, heerst er vrijheid. Alles kan. Je kan heel actief meedoen en vragen stellen, of gewoon achteruitleunen. Het ergste dat er kan gebeuren is dat je geïnspireerd raakt 😉
➤ Dit werkt in 2 richtingen. Laat ons weten wat jij graag zou leren of wie we moeten vragen voor een volgende ‘Anything Can Happen’. Of bied jezelf aan om ons ACH-platform te ownen. In beide gevallen: send dm!

Gerelateerd

Close
Close
Close
Close
Close
Close
Close
Close
Close
Close
Close
Close
Close