MOOOVIES @ DE MOESTUIN

MOOOV, Food Wave en Tuinlab presenteren MOOOVIES@ DE MOESTUIN. Tijdens deze herfstige vrijdagavond kun je genieten van een tas soep met verse groenten uit Tuinlab en de inspirerende film ‘The Biggest Little farm’. πŸ“½οΈπŸ‚πŸ΅

π“π‘πž 𝐁𝐒𝐠𝐠𝐞𝐬𝐭 𝐋𝐒𝐭𝐭π₯𝐞 π…πšπ«π¦
Cameraman John en zijn vrouw Molly, bakster en foodblogster, moeten een drastische beslissing nemen. Omdat hun hond de hele dag door blaft, worden ze uit hun appartement gezet en kopen ze de afgelegen Apricot Lane Farm. De boerderij ligt midden in een gebied van monocultuur en is een kale, dorre plek. Ze willen er, in eenheid met de natuur, een bloeiende boerderij van maken en volgen hiervoor het principe van permacultuur. Hun ambitie? het aanleggen van een fruitgaard met meer dan 70 soorten fruitbomen, 200 oogstgewassen en het houden verschillende kuddes dieren. Hoe meer hun droomproject vorm krijgt, hoe meer er geroofd wordt door vogels, coyotes, mollen en slakken. Na enkele moeilijke jaren herstelt de natuur zich en komt de moestuin helemaal in evenwicht.
John brengt de persoonlijke struggle van hem en zijn vrouw zelf met zijn camera in beeld. Als kijker ben je deelgenoot van hun dromen, Γ©n hun twijfels. Een inspirerende documentaire die de klimaatproblematiek vanuit een positieve, energieke kant belicht!

𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐦𝐚
🍡 18:30 – Iedereen welkom voor een tas dampende soep
πŸ“½οΈ 19:00 – Start film

De film is gratis, voor de soep vragen we een vrije bijdrage

Interesse?

Zet je alvast op aanwezig via het FBevent en blijf zo op de hoogte van de laatste updates

MOOOVIES @ DE MOESTUIN

Gerelateerd

Close
Close
Close
Close
Close
Close
Close
Close
Close
Close
Close
Close
Close