WAWWA – Groepsexpo ‘platFORM’

  • Groepsexpo in het kader van de reeks WAWWA-expo’s van De Tank
  • Met werk van Erik Haemers, Erwin Cattoor, Eva Dinneweth, Leen Vandorpe en Matthias Knockaert
  • Gratis toegang / Beperkte capaciteit / Reservatie is aanbevolen

PlatFORM is een dialoog tussen het platte vlak en de ruimte. De kunstenaars tasten elk op hun eigen wijze de grenzen tussen schilderij, sculptuur en architectuur af. Op zoek naar een nieuwe, verlegde grens en een alternatief perspectief, nodigt de tentoonstelling de toeschouwer uit mee te stappen in een spel van platte en niet zo platte vormen en al kijkend op ontdekking te gaan.

Gecureerd door Matthias Knockaert

Foto's van de opbouw

Coronamaatregelen:

We laten maximaal 15 mensen tegelijk binnen in de exporuimte van De Tank. Je kan ter plekke reserveren, maar dan vragen we eventjes geduld als de maximumcapaciteit bereikt is.

Je kan je bezoek ook reserveren. Mail je naam, familienaam, het aantal personen (maximaal 4) en het gewenste tijdstip voor je bezoek naar Matthias-Knockaert@hotmail.com.

We Are What We Are

Kortweg: WAWWA. Dat is een initiatief gedragen en georganiseerd door De Tank-residenten. Het is de bedoeling om een maandelijks event te organiseren in de tentoonstellingsruimte van De Tank. Elk event zal inhoudelijk gedragen zijn door, of komt tot stand vanuit de vraag of de interesses van de residenten. De uitwerking ervan kan zowel resulteren in een expo, performance, lezing, workshop, etc en is ook toegankelijk voor niet-residenten.

Gerelateerd

Close
Close
Close
Close
Close
Close
Close
Close
Close
Close
Close
Close
Close