• #post

Rewind ⏯️ Forward: Arnaud Kuhk

Gepubliceerd op 14 december 2021

Een jaaroverzicht over en door Brugse jongeren die 2021 mee gekleurd hebben. "In 2022 laat ik liefst mijn twijfels achter me."

Arnaud Kuhk is een fotograaf met een atelier in De Tank. In 2021 kon je hem vooral daar aantreffen, maar ook in espressobar ‘I Love Coffee‘ en in cocktailbar ‘Bar Ran‘.

 

Wat was je hoogtepunt van 2021?

Arnaud: “Inzien dat het oké is om niet oké te zijn. Ik merkte dat mijn vorige studies me demotiveerden, tot een punt waar ik heel erg twijfelde aan mezelf. Ik heb prioriteit gegeven aan mijn mentale gezondheid en ben van school veranderd. Ik heb veel nieuwe mensen leren kennen en voel me veel gelukkiger dan vorig jaar.”

“ M’n beste ontdekkingen waren mezelf, mijn doelen en wie ik precies ben „

- Arnaud

Wat neem je mee naar volgend jaar?

Arnaud: “De motivatie om te blijven gaan en de workflow die ik heb opgenomen aan het begin van de zomer.”

Wat laat je liever achter je?

Arnaud: “Twijfels.”

Welke muziek, films of andere kunst heb je ontdekt?

Arnaud: “Misschien raar om te zeggen, maar m’n beste ontdekkingen waren mezelf, mijn doelen en wie ik precies ben. Door een andere aanpak in m’n studies kan ik nu mijn creativiteit gebruiken op een niveau dat ik nog nooit eerder heb gebruikt. Ik ben me beginnen verdiepen in allerlei kunststijlen waardoor ik in aanraking kwam met nieuwe muziek, nieuwe inzichten en veel meer.”

Welke Brugse initiatieven, projecten, ondernemingen, creatievelingen verdienen meer aandacht in 2022?

Arnaud:BLVRD Magazine, Club Stout, Villa Bota, De Tank, The Locker Vintage, Het Entrepot – om er maar een paar te noemen. Brugge was al een culturele stad, maar begint zich ook steeds meer te ontwikkelen tot een levende stad; met een studentenleven en ook hedendaagse kunst naast erfgoed.”

De soundtrack van 2021 volgens Arnaud

Gerelateerd

Close
Close
Close
Close
Close
Close
Close
Close
Close
Close
Close
Close
Close