• #post

“Als avondverantwoordelijke maak ik waardevolle connecties in het nachtleven”

Gepubliceerd op 4 oktober 2021

Net zoals Tarik Verschaetse (23) MVP van Het Brugse nachtleven worden? Word onze nieuwe avondverantwoordelijke en verdien bij tijdens fuiven en events.

Dé stille kracht van het Brugse nachtleven? Dat is zonder twijfel Tarik Verschaetse. Als avondverantwoordelijke waakt hij erover dat elke party, rave of fuif organisatorisch perfect in elkaar zit. Tarik gets things done.

Eerst als sfeerbeheerder, daarna als avondverantwoordelijke. Weinig mensen zijn meer vertrouwd met de Brugse dansvloeren dan Tarik: “Al moet ik bekennen dat ik niet echt een danser ben. Ik ben een stille genieter. Ik kijk mijn ogen uit en geniet van de sfeer. En tussendoor beantwoord ik de vele vragen die bij mij terechtkomen.”

“ Ik vind hier veel inspiratie en heb veel spelers uit het nachtleven leren kennen. „

- Tarik Verschaetse

Foto's: Cato Crevits
Foto's door Cato Crevits

Een verademing voor organisatoren met stress

De avondverantwoordelijke zorgt ervoor dat een organisator vlot de weg vindt in Het Entrepot, de Factor Club en het Cachot. Het is een vleesgeworden FAQ, vol praktische kennis – een verademing voor organisatoren die door de stress het overzicht dreigen te verliezen.

“Het eerste dat ik doe is mijn nummer geven aan de verantwoordelijke. Ze mogen me bellen voor alles. Veel zaken kan ik zelf oplossen – van vaten aansluiten tot de decibelmeter checken – voor andere zaken weet ik bij wie we terecht kunnen. Ook de security staat in contact met me. Het is een sociale job waar ik veel van geleerd heb.”

Elk event heeft een eigen verhaal

Tarik studeerde net af als ICT’er, maar organiseert al enkele jaren de bekende ‘Glow in the Dark-fuiven’. Zijn ervaring als avondverantwoordelijke komt daarbij uiteraard goed van pas.

“Ik vind hier veel inspiratie en heb veel spelers uit het nachtleven leren kennen. Elke fuif heeft zijn eigen stijl en verhaal. De feesten van Europacollega bijvoorbeeld zijn nauwelijks aangekleed maar zijn qua sfeer onovertroffen. Andere fuiven investeren zwaar in aankleding zoals decors en lichtinstallaties. Door hier te werken kwam ik bijvoorbeeld in contact met mensen van Suburb Soundz (Bekend van Retro Nation, Area 51, Invaderz) en DO vzw (Nah Mean, Bomboclat, …). Zo kreeg ik al eens de uitnodiging om ook bij hen aan de slag te gaan tijdens events. Zo gaat de bal aan het rollen.”

WAT ZIJN DE TAKEN VAN DE AVONDVERANTWOORDELIJKE?

De avondverantwoordelijke is de oren en ogen van Het Entrepot tijdens events. Je zorgt ervoor dat alle to-do’s voor en na het event afgevinkt kunnen worden:

  • Je helpt met de stocktelling en alles in gereedheid te brengen voor het event
  • Je hebt een antwoord op alle praktische en organisatorische vragen
  • Je stuurt de opkuis aan en waakt erover dat alles correct achterblijft
  • Je zorgt ervoor dat alles dat aangesloten werd ook terug afgekoppeld wordt
  • Je geniet van het feestgedruis zonder alcohol of andere uitspattingen

Als avondverantwoordelijke krijg je van ons:

  • Opleiding door Het Entrepot en avondverantwoordelijken met ervaring
  • Uurloon op interimbasis (via AMPLO) + oordoppen op maat
  • Vorming op regelmatige basis over thema’s als hulpverlening, omgaan met agressie, …
  • Gratis toegang (met +1) op alle events in Het Entrepot
  • Uitnodigingen voor onze legendarische vrijwilligersfeestjes

Interesse om avondverantwoordelijke te worden?

We maken je eerst wegwijs in de job en zorgen ervoor dat je geleidelijk aan kan wennen aan de functie en je verantwoordelijkheden. Anton zorgt ervoor dat je minstens 1 keer kan meelopen met een avondverantwoordelijke die alles onder de knie heeft. Neem contact op met hem als je vragen hebt of het eens wil proberen.

Contacteer Anton

Gerelateerd

Close
Close
Close
Close
Close
Close
Close
Close
Close
Close
Close
Close
Close