• #post

DORPTALK đŸŸ„ CÉLESTINE DECLOEDT

Gepubliceerd op 30 maart 2022

"Ik denk dat ik DORP gewoon op me af zal laten komen en mezelf zal laten verrassen"

Na een geslaagde eerste editie van DORP, zijn we op zoek naar nieuw volk en nieuwe ideeën om deze zomer opnieuw te knallen. We hebben ondertussen al een paar mensen gevonden, onder andere Célestine. Célestine zal zich deze zomer vooral focussen op het luikje communicatie.

 

 Wat verwacht je van Dorp deze zomer?

CĂ©lestine: Ervaring. Ik zou graag meer ervaring willen opdoen. Ik ben veel en graag bezig met fotografie en schrijven en daar zou ik deze zomer beter in willen worden. Daarnaast hoop ik ook veel mensen te leren kennen, nieuwe vrienden te maken en mijn netwerk een beetje uit te breiden.

Hoe denk je dat Dorp er uit zal zien dit jaar?

CĂ©lestine: Ik heb eigenlijk totaal geen idee. Ik ben er nog nooit geweest, dus ik weet niet goed wat ik moet verwachten. Ik denk dat ik het gewoon op me af zal laten komen en mezelf zal laten verrassen.

Celestine Decloedt
Celestine Decloedt
CĂ©lestine Decloedt

Wat wil jij concreet doen op Dorp?

CĂ©lestine: Ik ben niet zo heel zeker wat er allemaal “nodig” is, maar ik ben bereid om nieuwe dingen uit te proberen. Ik wil voornamelijk fotograferen, schrijven over Dorp en reclame maken. Verder wil ik ook wel helpen als er mij iets gevraagd wordt om te doen.

Wat is Dorp volgens jou?

CĂ©lestine: Als ik het in Ă©Ă©n woord moet beschrijven, dan noem ik het een ‘kunstfestival’. Ik denk dat er veel muziek, kunst en workshops zullen zijn. 

Volgens mij is het vooral interessant voor jongeren die geĂŻnteresseerd zijn in kunst, veel bezig zijn met kunst of beginnende artiesten zijn. Het is dan leuk om mensen te leren kennen die daar ook veel mee bezig zijn. Daarbij vind ik het boeiend om werk te kunnen zien van anderen die niet per se een grote naam hebben, maar ook beginnende of kleine artiesten zijn en die ook te leren kennen.

TEKST: Nohad El Hadoui

 

Zin om net als CĂ©lestine mee te stappen in Dorp?

Zin om mee te helpen organiseren, bouwen, communiceren, … of gewoon nieuwe mensen leren kennen. Het kan allemaal. Stuur ons een berichtje en we nodigen je graag uit.

Link naar onze instagrampagina

Gerelateerd

Close
Close
Close
Close
Close
Close
Close
Close
Close
Close
Close
Close
Close