A Taste of Sky (film + nagesprek)
De Deense food activist Claus Meyer komt ons vergezellen tijdens de voorstelling van zijn film โ๐ ๐ง๐ฎ๐๐๐ฒ ๐ผ๐ณ ๐ฆ๐ธ๐โ.
De documentaire gaat over culinair entrepreneur en Noma-oprichter Meyer, die in Bolivia ‘Gustu’ heeft geopend. Een baanbrekende kookschool en gastronomisch restaurant voor lokale kansarme jongeren. ๐ง๐ด
Samen met hem, Wim Lybaert, Jens Mouton (Boer Bas) en Pieter Lonneville (Atelier Tรชte Pressรฉe) kijken we naar de film. ๐ฅ๐ฅ
Erna volgt een nagesprek over themaโs als gastronomie, korte keten, lokale producten en sociaal engagement.
๐ ๐ฆ๐๐ฎ๐ฟ๐ ๐ณ๐ถ๐น๐บ | 20u
๐ค ๐ฆ๐๐ฎ๐ฟ๐ ๐ฝ๐ฎ๐ป๐ฒ๐น๐ด๐ฒ๐๐ฝ๐ฟ๐ฒ๐ธ | 21u35 (Engels gesproken)
๐ ๐๐ผ๐ฐ๐ฎ๐๐ถ๐ฒ | Het Entrepot, Binnenweg 4, 8000 Brugge
๐ซ Tickets (gratis maar reserveren)
๐ https://bit.ly/ATasteOfSky-Nagesprek
Deze activiteit maakt deel uit van de culinaire happening ‘A Taste of Food’, een samenwerking van Brugs Food Lab, De Republiek, Het Entrepot, Brugge Plus, Kookeet, MOOOV en Food Wave. Deze partners brengen op de site van Het Entrepot een culinaire ontdekkingsreis met een focus op duurzame voeding, gastronomie en sociaal engagement.
Met steun van de Vlaamse Overheid
Share
Gerelateerd
-
Barnight w/ twee minifilms : โWinterslaapโ en โScheppingโ (Teleferick)
Locatie: Villa Bota
Pik op maandagavond een barnight mee in Villa Bota! Deze keer inclusief filmvertoningen ๐ฅ
-
Kortfilmjam: Bootcamp voor jonge filmmakers
Locatie: Het Lab
Een driedaagse bootcamp voor jonge filmmakers op Mooov Filmfestival ๐๏ธ
-
Wandeling Eetbare Kruiden in de Brugse binnenstad
Locatie: Brugse binnenstad
Een gids toont je dat het wilde groen tussen de Brugse kasseien ook lekker kan zijn.
-
Videolab Presenteert: Lauren Rollyโs Winetasting Met Franse Cinema
Locatie: Het Lab
Truffaut, Godard en Varda + merlot, sauvignon en grenache.