Kunstenpunt op bezoek!

Wil je Kunstenpunt of het Kunstendecreet leren kennen?
Spreek je graag eens over jouw loopbaan als kunstenaar of kunstwerker? Of heb je specifieke vragen over subsidies, residenties, fair practices,… ?
Kom dan woensdag 25 januari tussen 18u en 20u naar de eerste editie van ‘Kunstenpunt op bezoek’ in Het Entrepot te Brugge.

Femke en Ine van Kunstenpunt* maken je graag mee wegwijs in de kunstensector. Bij hen kan je in vertrouwen terecht met vragen of voor een gesprek. Ze helpen je graag op weg in het snel vinden van de juiste informatie.

Deelname is gratis, inschrijven is niet nodig.

Vanaf 2023 zullen Femke en Ine maandelijks een locatie bezoeken én aanwezig zijn om info en advies te bieden aan verbonden kunstenaars of kunstenaars – en kunstwerkers – uit de regio. Werk je in een organisatie, plek of een groep die nog niet de weg naar Kunstenpunt vindt en wil je graag Kunstenpunt eens op bezoek? Mail dan femke@kunsten.be
*Kunstenpunt is het steunpunt binnen de professionele kunsten voor podiumkunsten, beeldende kunsten en klassieke muziek. Eén van de opdrachten van Kunstenpunt is informatie bieden over het brede kunstenveld.

Interesse?

Zet je alvast op aanwezig op het FBevent en blijf zo op de hoogte van de laatste updates

Kunstenpunt op bezoek!

Gerelateerd

Close
Close
Close
Close
Close
Close
Close
Close
Close
Close
Close
Close
Close