Panel talk • No Studio, No Art. How to claim space?

Wat als een kunstenaar geen atelier heeft? In hun pop-up atelier in Salon Arents werkten tien kunstenaars van De Tank drie weken lang aan een mix van kunstwerken en installaties.

Op 7 januari presenteren de artiesten het resultaat van hun pop-up atelier en hun werk in Salon Arents tijdens een finissage.

Daarbij grijpen we ook de kans om kunstenaars Pei-Hsuan Wang, Kristina Sedlerova Villanen en curator Shendy Gardin uit te nodigen voor de panel talk ‘No Studio, No Art. How to claim space?’. Het gesprek zal inzoomen op hoe belangrijk een ruimte is voor kunstenaars. Over het tot stand brengen van een artistieke praktijk binnen een atelierruimte, het belang van experiment, het belang van residenties en het belang van toonmomenten. Dajo Van den Bussche, één van de residenten van De Tank, leidt het gesprek in goede banen. Na de talk volgt de receptie met finissage.

𝗣𝗿𝗮𝗸𝘁𝗶𝘀𝗰𝗵:
• Zaterdag 7 januari, 16u00 – 17u00 met afsluitende receptie (tot 19u)
• Salon Arents / Arentshuis
• De talk is in het Engels
• Gratis
👉 Met je ticket kan je ook aansluiten bij de muzikale showcase van onze jongerenwerking Briklyoung op de zolder van het Sint-Janshospitaal (14u30) naar aanleiding van de tentoonstelling Oog in oog met de Dood.

Wil je er graag bij zijn?

Reserveer dan snel je ticket, zo ben je zeker van je plaats.

Showcase Briklyoung + Panel Talk

Gerelateerd

Close
Close
Close
Close
Close
Close
Close
Close
Close
Close
Close
Close
Close