(niet zo) Open Ateliers

➤ Liveshow door Villa Bota op het dak van De Tank
➤ Interviews met beleidsmakers, experten, kunstenaars, Tank-residenten
➤ Ontvang handgeschreven postkaarten van de residenten
Open Ateliers geldt als het jaarlijks hoogtepunt van atelierwerking De Tank. Je kan er binnenkijken in de ateliers en het werk ontdekken van (jong) Brugs talent. De kunstenaars en De Tank geven er een visitekaartje af aan de stad, zijn inwoners en beleidsmakers.
Wat wordt de volgende locatie van De Tank?
Dit jaar kunnen we je echter niet fysiek ontvangen in De Tank. Voor het tweede jaar op rij al. Toch is de noodzaak groot om Open Ateliers te organiseren. Het is zeker dat De Tank niet op de huidige locatie aan De Burg kan blijven. Het is ook zeker dat er nog geen concrete oplossing op tafel ligt. Met Het Entrepot zijn we op zoek naar een nieuw onderkomen voor de 44 kunstenaars die momenteel een atelier hebben.
Villa Bota maakt radio op het dak van De Tank
We nodigen iedereen uit om mee te denken over de toekomst van De Tank. Daarom zetten we – in samenwerking met Villa Bota – een radiostudio op het dak van De Tank, met zicht over het Brugse stadscentrum. We laten letterlijk de stem horen van de Tank-residenten, stellen vragen aan beleidsmakers en nodigen experten uit uit de kunstwereld.
Ontvang een unieke handgeschreven postkaart van een Tank-resident
Naar aanleiding van Open Ateliers lieten we postkaarten ontwikkelen met werk van de Tank-residenten. Wil je eentje ontvangen met een persoonlijke boodschap erop? Mail dan naar elke@hetentrepot.be of stuur een bericht naar De Tank of Het Entrepot.
In samenwerking met UFO en Kunstwerkt in het kader van Atelier in Beeld

Gerelateerd

Close
Close
Close
Close
Close
Close
Close
Close
Close
Close
Close
Close
Close