Tekensessie ‘in drag’ met House Of Lux

  • Modeltekenen met queer minded drag collective House of Lux
  • Basis tekenmateriaal is aanwezig, neem zeker ook je eigen tekenmateriaal mee.
  • De resultaten van de tekensessie worden tentoongesteld tijdens ‘𝐑𝐄𝐅𝐋𝐄𝐂𝐓𝐈𝐎𝐍𝐒 𝐎𝐍 𝐈𝐃𝐄𝐍𝐓𝐈𝐓𝐘’ in het kader van het PRISMA film festival.

Tekensessie?

Iedereen – veel of weinig tekentalent – is welkom in de Factor Club voor een ontspannende en inspirerende tekensessie.

House Of Lux?

House of Lux is een drag-performance collectief uit Gent. Mauve Lux, Krietjur en Susan from Grindr experimenteren met gender, glamour en identiteit. Op de kruispunten tussen queer performance, muziek en beeldende kunst geven ze vorm aan zichzelf via looks en lipsync nummers.

WAWWA?

Voluit: We Are What We Are.

Dat is een nieuw initiatief gedragen en georganiseerd door De Tank-residenten. Het is de bedoeling om een maandelijks event te organiseren in de tentoonstellingsruimte van De Tank.

Elk event zal inhoudelijk gedragen zijn door, of komt tot stand vanuit de vraag of de interesses van de residenten. De uitwerking ervan kan zowel resulteren in een expo, performance, lezing, workshop, etc en is ook toegankelijk voor niet-residenten.

Schrijf je in voor deze tekensessie

Om de unieke sfeer van onze tekensessies te bewaren, limiteren we het aantal deelnemers tot 20. Wij zorgen voor basis tekenmateriaal, maar breng gerust je eigen materiaal mee. Prijs deelname = 5 euro.

Inschrijven

Gerelateerd

Close
Close
Close
Close
Close
Close
Close
Close
Close
Close
Close
Close
Close