Triënnale Brugge: At Rise Of Curtain Opening Pop-Up Bar

Op vrijdag 14 juni doet Brecht Vanhoutte feestelijk de deuren open van zijn pop-up bar in At Rise Of Curtain. Start of eindig je route van de Triënnale met een drankje in deze plek in transformatie. At Rise Of Curtain is tegelijk een installatie, performance, decor, pop-up art-bar en de scenografie voor Brecht’s videokunstwerk in spe. 

Tot september kan je iedere weekend binnenstappen in Cultuurcentrum De Bond en deel worden van At Rise Of Curtain. De jonge Brugse videokunstenaar Brecht Vanhoutte exploreert wat de impact is van publieksbetrokkenheid op een plek en onderzoekt de vervaging tussen fictie en realiteit. Met dit project verkent hij thema’s zoals creativiteit, identiteit en geestelijke gezondheid.

We proberen van At Rise Of Curtain een safe space te maken voor iedereen. We tolereren geen transfobie, racisme, homofobie, seksisme, validisme, grens-overschrijdend gedrag of enige vorm van discriminatie. Mensen die zich hier niet aan houden zullen uit de omgeving verwijderd worden. Zie je iets? Meld het aan de medewerkers op de site.

Met dank aan Stad Brugge.

PRAKTISCH:

▲ vrijdag 14 juni, 18:00-01:00
▲De Bond, Buiten Smedenvest 1 (slechts 15 minuten wandelen vanaf het station)
▲ gratis toegang

Gerelateerd

Close
Close
Close
Close
Close
Close
Close
Close
Close
Close
Close
Close
Close