TURBO round-up 2024

In deze unieke locatie laten we impact ondernemers aan het woord, bieden we een begeleide Tesla testrit aan รฉn genieten we van een live dj set. Ben jij er ook bij op het laatste TURBO-event van het jaar 2023-2024?

Programma

๐—Ÿ๐—ฎ๐—ฎ๐˜ ๐—ท๐—ฒ ๐—ถ๐—ป๐˜€๐—ฝ๐—ถ๐—ฟ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป โ€ฆ

Eva Balemans | ๐‚๐ก๐š๐ง๐ ๐ข๐ง๐  ๐›๐ž๐ก๐š๐ฏ๐ข๐จ๐ซ ๐ข๐ฌ ๐š ๐›*๐ญ๐œ๐ก
Keynote speaker Eva Balemans vertelt over duurzame gedragsverandering en legt uit hoe we deze kennis kunnen gebruiken om een mooiere wereld te maken. Met haar bedrijf ๐๐ž๐ญ๐ญ๐ž๐ซ ๐–๐จ๐ซ๐ฅ๐ ๐Œ๐š๐ซ๐ค๐ž๐ญ๐ข๐ง๐  wil ze zo veel mogelijk impactmakers de kennis van gedragsverandering meegeven. Want met die kennis, gaan we gedrag voorgoed kunnen veranderen!

๐—ฃ๐—ฎ๐—ป๐—ฒ๐—น: ๐ข๐ฆ๐ฉ๐š๐œ๐ญ ๐จ๐ง๐๐ž๐ซ๐ง๐ž๐ฆ๐ž๐ซ๐ฌ ๐š๐š๐ง ๐ก๐ž๐ญ ๐ฐ๐จ๐จ๐ซ๐ โ€ฆ
๐‹๐š๐ง๐๐ž๐ซ ๐๐š๐ฎ๐ฐ๐ž๐ฅ๐ฌ | Co-founder Croptic
Croptic maakt dronedata beschikbaar en bruikbaar voor boeren. Via detectie van onkruid, ongedierte scouting en ziekte scouting wordt er ingezet op het verminderen van de hoeveelheid pesticiden.

๐˜๐š๐ง๐ข๐œ๐ค ๐๐จ๐ž๐ซ๐ฃ๐š๐ง | Oprichter #DUUR fashion
#DUURย is het kledingmerk van model, danser รฉn gym fanaat Yanick Boerjan. Voor hem heeft kledij, en de impact ervan op je mindset, een heel erg belangrijke rol gespeeld. Door middel van kledij met een sterke boodschap wil hij anderen ondersteunen om de beste versie van zichzelf te worden: je bent duur!

๐€๐ซ๐ง๐ž ๐•๐š๐ง๐ซ๐จ๐จ๐ฌ๐ž | Co-founder Project Starlight
Project Starlight is een onderneming gespecialiseerd in het installeren van sterrenhemels in verschillende auto’s. Op die manier wil hij de rijervaring verrijken en een unieke sfeer creรซren.
We sluiten af met een dj

Praktisch

๐Ÿ“…ย Donderdag 18 april 2024
๐Ÿ•ขย 18u30 โ€“ 22u30
๐Ÿ“ย Tesla showroom Brugge – Pathoekeweg 112, 8000 Brugge
๐Ÿ’ฐย Helemaal gratis!
โœ๏ธ Schrijf je in!ย https://www.eventbrite.be/…/tickets-turbo-round-up-2024…
๐˜›๐˜ถ๐˜ณ๐˜ฃ๐˜ฐ ๐˜ช๐˜ด ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ด๐˜ข๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฌ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ ๐˜Œ๐˜•๐˜›๐˜™8000, ๐˜‹๐˜ฆ ๐˜™๐˜ฆ๐˜ฑ๐˜ถ๐˜ฃ๐˜ญ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ฌ ๐˜š๐˜ต๐˜ข๐˜ฅ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ด, ๐˜๐˜ฐ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ด๐˜ต ๐˜–๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฎ๐˜ต, ๐˜๐˜ช๐˜ท๐˜ฆ๐˜ด ๐˜–๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฎ๐˜ต, ๐˜๐˜ฆ๐˜ต ๐˜Œ๐˜ฏ๐˜ต๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ฑ๐˜ฐ๐˜ต ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜š๐˜ต๐˜ข๐˜ฅ ๐˜‰๐˜ณ๐˜ถ๐˜จ๐˜จ๐˜ฆ. ๐˜”๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ด๐˜ต๐˜ฆ๐˜ถ๐˜ฏ ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ˆ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ต๐˜ด๐˜ค๐˜ฉ๐˜ข๐˜ฑ ๐˜๐˜ฏ๐˜ฏ๐˜ฐ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜–๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฏ.

Gerelateerd

Close
Close
Close
Close
Close
Close
Close
Close
Close
Close
Close
Close
Close