• #post

Schrijf je in voor Young Curators

Gepubliceerd op 31 augustus 2022

Het Entrepot en Het Lab zoeken jongeren van 16 tot en met 18 jaar die in hun vrije tijd artistiek aan de slag willen gaan met muziek, beeld, woord, dans of media.

Dit beperkte groepje krijgt carte blanche om hun ideeën uit te werken in een achttal workshops van een dag tijdens weekends en twee bootcamps. In dit parcours worden ze artistiek begeleid door professionele coaches / kunstenaars. Samen met hun leeftijdsgenoten werken ze aan een toonmoment (expo, performance of wat dan ook) voor een publiek tijdens het festival Têtes-à-Têtes. ‘Verhalen’ zijn deze keer het thema.

Young Curators door de jaren heen

Wanneer?

Verspreid over de maanden november 2022 tot en met februari 2023. We vragen om zoveel mogelijk beschikbaar te zijn op onderstaande momenten. Lukt dat niet? Laat ons dan iets weten.

  • Infocafé tijdens ‘openlab’ (28 september 16:00 – 18:00)
  • Bootcamp #1 (01 – 04 november 10:00 – 17:00)
  • Bootcamp #2 (03- 06 jan 10:00 – 17:00)
  • Terugkoppelmomenten (zaterdag 14/21/28jan)
  • Toonmoment Têtes a têtes festival (do 02 feb. – zo 26 feb. 2023)

Gratis deelname

Je betaalt geen inschrijvingsgeld. Je engagement, je ideeën en je energie zijn je toegangsticket. In ruil daarvoor krijg je toegang tot de creatieve werkruimtes van Het Lab en Concertgebouw Brugge. We zorgen ook voor apparatuur en professionele coaches in samenwerking met Musica, Impulscentrum.

Meer info en inschrijven

Wil je meer weten over dit project? Stuur een mailtje naar coördinator Viktor via viktor@hetentrepot.be of kom naar het infocafé op 28 september in Het Lab. Wil je je meteen inschrijven? Dat kan via onderstaand formulier.

Schrijf je in

Deze vijfde editie van Young Curators is een project van Het Entrepot, Concertgebouw Brugge en Musica, Impulscentrum.

Gerelateerd

Close
Close
Close
Close
Close
Close
Close
Close
Close
Close
Close
Close
Close