• #post

Oproep: doneer je legoblokjes voor de bouw van een kunstpaviljoen

Gepubliceerd op 25 februari 2021

Neil heeft minstens 1.000.000 Legoblokjes nodig. Lees hier waarom.

Wie Neil kent, weet dat hij wel vaker zotte ideeën heeft. Maar ook: dat ie ze waarmaakt. Zie ook: de zomerbar van Colada die volledig uit takken opgebouwd werd.

Nu wil hij een kunstpaviljoen bouwen met … Lego-blokjes.

“ We willen werk van jonge, Brugse kunstenaars exposeren in het Lego-paviljoen. Daarom zoeken we minstens 1.000.000 blokjes. „

- Neil Haesebrouck

Neil Haesebrouck: “Omdat er in Brugge weinig plekken zijn voor jonge kunstenaars om te exposeren, dacht ik eraan om zelf iets te bouwen. Uit Lego, omdat de constructie dan verplaatsbaar is en minder officieel. Maar ook omdat we het paviljoen dan samen kunnen opbouwen.”

Heb je Legoblokjes liggen thuis? En kan je ze even missen? Neem dan contact op met Neil of breng ze naar Villa Bota, waar er een inzamelpunt is.

  • Contacteer Neil via neil@hetentrepot.be of op 0498 13 95 96

Met welk project kunnen wij jou helpen?

Met Het Entrepot willen we elk project of idee dat de Brugse jongerencultuur ten goed komt ondersteunen. Wil je met ons brainstormen? Kunnen we je helpen met het verspreiden van een oproep? Of heb je technische of productionele ondersteuning nodig? Het kan allemaal. Stuur Sander een bericht en hij helpt je graag.

Stuur Sander een bericht

Gerelateerd

Close
Close
Close
Close
Close
Close
Close
Close
Close
Close
Close
Close
Close