• #post

DORPTALK 🟥 DAAN VANDE GHINSTE

Gepubliceerd op 8 april 2022

"Ik keek elke week uit naar DORP. Nu zal ik er zelf deel van uitmaken en initiaties skimboarding geven"

Na een geslaagde eerste editie van DORP, zijn we op zoek naar nieuw volk en nieuwe ideeën om deze zomer opnieuw te knallen. Daan is als 16-jarige ons jongste lid van DORP. Hij versterkt dit jaar ons team en wil helpen waar het kan. Daan is Belgisch kampioen skimboarden en hoopt ook daarmee een plekje te veroveren op DORP.

Wat was jouw eerste indruk van DORP?

Daan: “DORP is een sociaal gebeuren, waardoor je ook enorm veel nieuwe mensen leert kennen. We hebben met onze vrienden uren op de tribune doorgebracht terwijl we genoten van de zon. Wat mij zeker bij zal blijven zijn de optredens van Barno Koevoet & de Duimschpijkers, ondanks de felle regen tijdens één van hun optredens hebben we voor het podium staan dansen alsof ons leven ervan af hing.”

Wat is DORP volgens jou?

Daan: “Ik zie DORP als een open, vrije plek. Jong, oud, er is voor iedereen een plaatsje. Ik zou het zelfs een community noemen, waar ook altijd iets te doen is. Optredens, expo’s, DJs of gewoon genieten van de zon met een drankje, het kan er allemaal. Ook was er altijd een goede sfeer, echt een aanrader. ”

Wat is jouw ultieme droom op DORP?

Daan: “Ik wil er gewoon zijn en zoveel mogelijk mijn steentje bijdragen waar het nodig is. Bar, bouw, … ik sta open voor alles. Ook lijkt het me leuk om initiaties skimboarden te geven op een zelfgebouwde skimboard-piste. Ik zie het als een ‘chill-spot’ waar je ook iets kan bijleren.”

Waarom DORP? 

Daan: “Zoals ik eerder al zei: er was vorige zomer altijd iets te doen. Elke week keek ik er naar uit om weer naar DORP te komen. Brecht nodigde me uit om dit jaar mee te helpen denken en ik ben dus op die uitnodiging ingegaan. Ik hoop om als jongste van de bende misschien een vernieuwende inbreng te hebben. Het is leuk om mee te werken aan iets waar jijzelf en anderen van kunnen genieten.”

Wat verwacht jij van komende DORP zomer? 

Daan: “Ondanks mijn drukke zomer zal ik zeker mijn best doen om zo veel mogelijk te komen en te helpen waar ik kan. Ik denk dat DORP deze zomer nog groter zal zijn en een breder publiek zal bereiken. Ik kijk er al naar uit.”

TEKST: Marjolein Velleman

 

Zin om net als Daan mee te stappen in Dorp?

Zin om mee te helpen organiseren, bouwen, communiceren, … of gewoon nieuwe mensen leren kennen. Het kan allemaal. Stuur ons een berichtje en we nodigen je graag uit.

Link naar onze instagrampagina

Gerelateerd

Close
Close
Close
Close
Close
Close
Close
Close
Close
Close
Close
Close
Close