WAWWA – Groepsexpo ‘platFORM’
- Groepsexpo in het kader van de reeks WAWWA-expo’s van De Tank
- Met werk van Erik Haemers, Erwin Cattoor, Eva Dinneweth, Leen Vandorpe en Matthias Knockaert
- Gratis toegang / Beperkte capaciteit / Reservatie is aanbevolen
PlatFORM is een dialoog tussen het platte vlak en de ruimte. De kunstenaars tasten elk op hun eigen wijze de grenzen tussen schilderij, sculptuur en architectuur af. Op zoek naar een nieuwe, verlegde grens en een alternatief perspectief, nodigt de tentoonstelling de toeschouwer uit mee te stappen in een spel van platte en niet zo platte vormen en al kijkend op ontdekking te gaan.
Gecureerd door Matthias Knockaert
Foto's van de opbouw
Coronamaatregelen:
We laten maximaal 15 mensen tegelijk binnen in de exporuimte van De Tank. Je kan ter plekke reserveren, maar dan vragen we eventjes geduld als de maximumcapaciteit bereikt is.
Je kan je bezoek ook reserveren. Mail je naam, familienaam, het aantal personen (maximaal 4) en het gewenste tijdstip voor je bezoek naar Matthias-Knockaert@hotmail.com.
We Are What We Are
Kortweg: WAWWA. Dat is een initiatief gedragen en georganiseerd door De Tank-residenten. Het is de bedoeling om een maandelijks event te organiseren in de tentoonstellingsruimte van De Tank. Elk event zal inhoudelijk gedragen zijn door, of komt tot stand vanuit de vraag of de interesses van de residenten. De uitwerking ervan kan zowel resulteren in een expo, performance, lezing, workshop, etc en is ook toegankelijk voor niet-residenten.
Share
Gerelateerd
-
Queer Was Here • WAWWA Tekensessie
Locatie: Groeningemuseum
WAWWA tijdens "Queer Was Here": een tekensessie naar model in het Groeningemuseum
-
WAWWA – Tankexpo level 3 – 3^3 (drie tot de derde)
Locatie: De Tank
Groepsexpo gecureerd door Tank-resident Eva Dinneweth.
-
WAWWA – Schildersdirigentie door Raven Lamoot
Locatie: De Tank
Gratis expo in De Tank met 15 'gedirigeerde' schilderijen
-
Hoe start je een portfolio op? (Mies Van Roy – Flanders DC)
Er bestaan veel soorten en formaten van portfolio’s. Maar hoe weet je wat jij kan maken en wat bij anderen zal smaken?