RadioShow Kelvin: Season Edition 5 // 5 maart // 9u – 12u

Het mag van de daken geschreeuwd worden! Er komt een 5de Season Edition!
Opnieuw kaapt RadioShow Kelvin de bar van Villa Bota voor een gezellige radio-/talkshow. Samen gezellig wakker worden met een heerlijk geurende koffie en ovenverse koffiekoeken klinkt toch als muziek in de oren?
Ik mag jullie graag voorstellen aan mijn gast, Neil Haesebrouck, samen met jullie ontdek ik de passie, verhalen en toekomstplannen van deze veelzijdige duizendpoot.
Voor de live muziek mag ik rekenen op Lars Rogiers en z’n band.
Voor deze 5e editie hebben we nog enkele primeurtjes en nieuwtjes! Hou het evenement in de gaten!


GAST: Neil Haesebrouck – Coördinator Villa Bota / evenementen organisator in Brugge
Met Neil gaan we in gesprek op deze zondagmorgen. We praten over zijn verhaal bij Villa Bota maar gaan ook wat dieper in bij wat Neil allemaal doet in het dagelijkse leven denk daarbij aan de verschillende muziekprojecten, de evenementen met Club Stout, …
En als deze bezige bij niet bezig is met één of ander evenement kan je hem terug vinden op een leuke wandeltocht waar hij leuk een verslag van bijhoudt. Verder houdt hij ook van marathonzittingen en kon je hem al zo terugvinden op verschillende locaties in het Brugse.
Verder is het een community man met een vrije visie, geen idee is te zot om aan te pakken. Een man met vele ideeën en nog zottere dromen!


LIVE MUZIEK: Lars Rogiers + band
Lars Rogiers kwam eerder al langs tijdens de 3e Season Edition. We leerden hem kennen als een jonge ambitieuze acteur/zanger.
Na zijn passage aan de ontbijttafel als gast konden we hem in 2022 treffen in het VTM programma: Regi Academy 2 waar hij nipt de finale niet haalde.
Je kon er niet naast, de jongste kandidaat verbaasde vriend en vriend en dit was een reden om hem uit te nodigen voor de muzikale insteek, samen met zijn band komt hij langs om ons melodieus te verwennen!


Binnenkort meer nieuws over deze 5e Season Edition!


Uitzending: Bar Villa Bota — Allen welkom!
Bar is geopend vanaf 8:30 voor iedereen!
Wil je zeker zijn van een plaatsje tijdens de uitzending? Reserveer dan je tafel.
Reservatie: radioshow.kelvin@gmail.com Plaatsen zijn beperkt!

Villa Bota – Park 8 – 8000 Brugge
Online: www.villabota.be

Interesse?

Luister online mee via www.villabota.be

Villa Bota
Close
Close
Close
Close
Close
Close
Close
Close
Close
Close
Close
Close
Close