Student Breakout

een mysterieuze escape room waar zowel fysieke als cognitieve taken aanwezig zijn in een blacklight sfeer. Samenwerking is een vereiste

Wij zijn vier studenten van de opleiding Sport en Bewegen. Voor de module sport business project moeten wij een evenement organiseren. Wij organiseren Student Breakout.

Er is een moord gepleegd in de buurt van ‘het entrepot’ tijdens het feest van het jaar. Jullie worden verdacht van de moord. Kunnen jullie erachter komen wie de moordenaar is? Jullie zullen zowel lichamelijke als cognitieve opdrachten moeten uitvoeren om te weten te komen wie de moord heeft gepleegd. Een goede samenwerking is een belangrijke vereiste. Het spel kan zowel in het Nederlands als in het Engels worden gespeeld.

Je kunt je inschrijven in team van vier via de site. Als je alleen bent, kan je u inschrijven door ons een e-mail te sturen welke dag en welk uur je zou willen deelnemen. Dan maken wij een groep voor jou.

Kom 15 minuten eerder naar het evenement zodat we alle praktische informatie kunnen meedelen. Na de escape room krijgen jullie een bonnetje voor een gratis drankje. Komt er toch iets onverwachts tussen waardoor je niet kan deelnemen aan het evenement en je hebt je al ingeschreven. Stuur ons dan zo snel mogelijk een e-mail.

Inschrijven?

Dat kan via onderstaande link!

Student Breakout
Close
Close
Close
Close
Close
Close
Close
Close
Close
Close
Close
Close
Close